Valmistele ruusukaalit ja leikkaa ne puoliksi.
Ainesosat
1 paketti Hälsans Kök Plant-based balls
600 ruusukaalia
100 g granaattiomenan siemeniä (myös pakastetut)
1/2 nippu tuoretta persiljaa
30 ml oliiviöljyä
Ruusukaali ja granaattiomenasalaatti kasvipohjaisilla palloilla
Hälsanin keittiö Kasvipohjaiset pallot ovat helppoja valmistaa ja sopivat hyvin täyteläisten kastikkeiden kanssa, jotka imevät herkullisen maun. Valmistatpa sitten perinteistä pastaa tai pieniä ruokia, tämän maukkaan kasvipohjaisen ratkaisun avulla voit tarjota asiakkaillesi jännittävämpiä vaihtoehtoja.
VALMISTUS
1. Valmista ruusukaali
2. Paista ruusukaalit ruskeiksi.
Paista ruusukaalit pannulla öljyssä korkealla lämmöllä, kunnes ne ovat ruskeita.
3. Lisää Hälsanin keittiö Kasvipohjaisia palloja
Lisää Hälsan kök kasvipohjaiset pallot ja keitä kunnes ne ovat kullanruskeita ja ruusukaali al dente.
4. Lisää granaattiomenan siemenet, tuore persilja ja hasselpähkinäöljy.
Juuri ennen tarjoilua lisää granaattiomenan siemenet, tuore persilja ja hasselpähkinäöljy.
5. Valmiina tarjoiluun
Mausta suolalla ja pippurilla.
RAVITSEMUSTIEDOT
Typical values
Per Serving
hiilihydraatit
7.8 grammaa
energia
994 kilokaloria
rasvat
107.4 grammaa
proteiini
4.4 grammaa
Shake things up at home
89 reseptiä löydetty
12 products found