Keitä liemi, joka vastaa yhtä liemikuutiota. Laita fileepalat kulhoon ja kaada liemi päälle. Siirrä sivuun ja anna Filet pieces istua ja liota liemessä, kun valmistat loput vaiheet
Ainesosat
Vegaaninen perjantai Fakeaway Rainbow Sushi
Haluatko piristää perjantai-iltaasi? Luo vegaaninen fakeaway värikäs sushi Hälsans kök Filet pieces. Jaa nämä ihanat kappaleet perheellesi ja ystävillesi, voit kiittää meitä myöhemmin!
VALMISTUS
Keitä sushiriisi pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta etikkaseos kuuman, vastakeitetyn riisin päälle ja sekoita keskenään. Anna riisin jäähtyä kädenlämpöiseksi.
Kiehauta pannu runsaalla vedellä. Valuta pinaatti hyvin lyhyesti, huuhtele kylmän veden alla, valuta ja kuivaa. Kuori ja leikkaa porkkana ohuiksi nauhoiksi ja vaahdota 30 sekuntia. Valuta ja huuhtele kylmän veden alla. Leikkaa kurkku, paprika ja mango samankokoisiksi suikaleiksi.
Sekoita soija, miso, riisietikka ja sokeri kastikkeeksi
Aseta merileväarkki bambumatolle kiiltävä puoli alaspäin. Levitä kerros keitettyä riisiä tasaisesti sen päälle jättäen noin 2 tuumaa merilevää peittämättä.
Levitä pinaatinlehtinauha vasemmalta oikealle hieman riisin keskikohdan yläpuolelle. Aseta Filet pieces
Levitä vihannekset tasaisesti Filet pieces. Rullaa riisi täytteen päälle sushimattoa käyttäen ja sulje rulla 2 cm norin reunalla.
Leikkaa sushirulla kuumaan veteen kastetulla terävällä veitsellä noin 1 1/2 cm:n viipaleiksi. Tarjoile sushit suurella lautasella, johon on ripotteltu seesaminsiemeniä, marinoitua inkivääriä ja soijakastiketta. Nauti kotitekoisesta fakeaway-luomuksestasi!