Kuori retiisi ja sipuli ja leikkaa ne lusikkaan sopiviksi paloiksi.
Ainesosat
NUUDELIKEITO FILEPALAISILLA, LIEMEN JA SALAATTISIPULILLA
Nuudelikeitto on suosittu ruokalaji mihin aikaan vuodesta tahansa. Siinä on upea makuyhdistelmä kanelia ja inkivääriä. Kaneli on tärkeä mauste thaimaalaisessa ja kiinalaisessa keittiössä, ja sitä käytetään pääasiassa keittoihin ja haudutettuihin ruokiin. Kaneli on myös täydellinen yhdistelmä tähtianikselle ja inkiväärille. Älä unohda, että nuudelikeitto tulee syödä puikkojen kanssa.
VALMISTUS
Laita kaikki keiton ainekset isoon kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä 10-20 min.
Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan ja pidä lämpimänä.
Lisää Hälsans Kök Filet pieces keittoon viimeisen 5 minuutin aikana
Laita nuudelit, itut, pak choi/pinaatti 10 pieneen lämpimään keittokulhoon.
Kaada keiton päälle ja lisää kiinalainen retiisi ja sipuli.
Tarjoile hienonnetun sipulin, riisiviinietikan ja chilijauheen kanssa