Leikkaa kesäkurpitsa viipaleiksi. Sekoita niihin hieman öljyä ja mausta suolalla ja pippurilla. Grillaa niitä paistinpannun molemmin puolin keskilämmöllä, kunnes grilliraitoja tulee näkyviin.
Ainesosat
1 paketti Hälsans Kökin fileesuikaleita
1 kesäkurpitsa
suolaa ja pippuria
50 g rucolaa
1 avokado
1 sitruuna
1 tomaatti
2 rkl kuivattuja tomaatteja öljyssä
1 rkl pinjansiemeniä
2 leipäkäärettä
Vegaaninen kääre fileesuikaleilla
Valmista helposti maukkaita vegaanisia kääreitä Hälsans Kökin fileesuikaleilla.
VALMISTUS
1. Valmista kesäkurpitsa
2. Valmista kasvikset
Leikkaa tuore tomaatti kuutioiksi ja kuivatut tomaatit pienemmiksi paloiksi. Puolita avokado, poista kivi, kuori ja leikkaa liha paloiksi. Ripottele päälle sitruunamehua.
3. Valmista fileesuikaleet
Paista Hälsans Kökin fileesuikaleita pienessä määrässä öljyä pannulla pakkauksen ohjeen mukaan. Laita leipäkääreet hetkeksi grillipannulle lämpenemään.
4. Kokoa kääreet ja tarjoile
Levitä rucola kääreiden keskelle, ja laita päälle avokado, tomaatti, kesäkurpitsa, marinoidut kesäkurpitsan palat ja kuivatut tomaatit.
RAVITSEMUSTIEDOT
Typical values
Per Serving
hiilihydraatit
50.3 grammaa
energia
631.4 kilokaloria
rasvat
29.9 grammaa
proteiini
41.6 grammaa