Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Vegan Friday Fakeaway Burrito with Sensational Mince

Vegan Friday Fakeaway Burrito

Serving 4 annosta
Kesto 40 MIN
Vaikeusaste väli-

Ainesosat

1 pää Romaine- tai jäävuorisalaattia
4 isoa jauhotortillaa
150 g pitkäjyväistä riisiä (paistettua pienellä tomaattisoseella, valkosipulilla ja sipulilla)
2 kypsää avokadoa
4 tomaattia
160 g punaisia papuja
2 tl tomaattipyreetä
2 vihreää jalapeñopippuria
2 oksaa korianteria
50 g vegaanista juustoa
2 rkl vegaanista smetanaa
1 rkl crème fraîchea
1 pakkaus meksikolaisia valmiita mausteita
3 valkosipulinkynttä
1 sipuli
Limetti mehu
Vähän öljyä
Suolaa ja pippuria
1 paketti Hälsans Kök Soijarouhe
KOPIOI RAAKA-AINEET
Ingredients copied to clipboard!

Vegan Friday Fakeaway Burrito

Hemmotteleva ja juuri kotitekoinen? Ilmoittaudu mukaan! Luo oma vegaaninen Friday Fakeaway Burrito Hälsans kök vegan soijarouhe -jauhelihalla ja nauti makukerroksista.

VALMISTUS

1. Esilämmitä uuni ja kypsennä riisi

Esilämmitä uuni 180 ℃. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan ja lämmitä pavut varovasti.

2. Valmista yrtit ja kasvikset

Kuori ja hienonna valkosipuli. Poimi yrtit karkeasti, leikkaa jalapeño-pippuri viipaleiksi ja salaatti ohuiksi nauhoiksi.

3. Paista riisi tomaattisoseessa

Paista valkosipulia 1 minuutti pehmeäksi pienessä öljyssä, lisää tomaattipyree ja kuullota hetki. Lisää keitetty riisi ja paista muutama minuutti, kunnes riisi on saanut täysin väriä.

4. Paista vegan soijarouhe jauheliha

Paista Hälsans kök vegan soijarouhe pannulla ja lisää meksikolainen mausteseos.

5. Levitä tortillat kastikkeiden kanssa

Lämmitä tortillat vuorotellen uunissa (tai kuumalla paistinpannulla). Levitä tortillat smetalla, mutta jätä 3 cm etäisyydelle tortillan reunasta. Levitä päälle (keskiosan yläpuolelle) 7 cm leveä guacamolea, jonka päälle kerros Pico de Galloa.

6. Täytä Burritosi täytteillä

Levitä päälle salaattia, kerros riisiä, papuja ja paksumpi kerros "jauhelihaa". Jätä sivuille 3 cm vapaata tilaa. Ripottele lopuksi pinnalle karkeasti poimittuja korianteria ja jalapeñopippuria.

7. Kääri se rullalle, leikkaa se ja nauti!

Taita reunat täytteen päälle ja rullaa tortillat. Kääri ne paperiin ja leikkaa burrito kahtia. Tarjoile mahdollisen guacamole- ja pico de gallon kanssa. Nauti erityisestä Fakeaway Burritostasi!

chef_cooking

Ruoanlaittovinkkejä

Tee kotitekoinen guacamole
Muussaa 2 kypsää avokadoa ja sekoita runsaaseen rkl crème fraichea, 1 hienonnettuun tomaattiin (siemenet ilman siemeniä), 1 hienonnettuun valkosipulinkynteen ja mausta suolalla, pippurilla, runsaalla limen mehulla ja karkeasti pilkotulla tuoreella korianterilla.
Tee tuore Pico de gallo
Leikkaa 3 tomaattia kokonaisena pieniksi kuutioiksi. Kuori ja hienonna 1 sipuli ja 1 valkosipulikäsine ja hienonna pieni nippu korianteria. Puolita punainen ja 1 vihreä jalapeño-pippuri, poista siemenet ja leikkaa hedelmäliha hienoksi. Sekoita kaikki ainekset ja mausta suolalla ja limettimehulla. Voit myös käyttää valmista meksikolaista salsaa Pico de Gallon sijaan.
RAVITSEMUSTIEDOT

Typical values

Per Serving

hiilihydraatit
101.1 grammaa
energia
839.9 kilokaloria
rasvat
32.9 grammaa
proteiini
40.3 grammaa