Kuumenna uuni 200 asteeseen. Mausta bataatit pippurilla, suolalla ja 2 rkl oliiviöljyllä. Laita bataatit uuniin ja grillaa niitä noin 25 minuutin ajan, kunnes ne ovat pehmeitä.
Ainesosat
2 pakettia Hälsans kökin vegaanisia soijanugetteja
150 g salaattia
3 tomaattia
1 kurkku
1 punainen chili pilkottuna
1 valkosipulinkynsi
3 rkl (40 g) paahdettuja maapähkinöitä
4 rkl etikkaa
5 rkl oliiviöljyä
Vegaaniset nugetit
Oletko jo maistanut herkullisia ja rapeita kasvisnugettejamme? Ne valmistuvat helposti sekä maistuvat kaikille. Suosittellemme viereen esimerkiksi maapähkinäkastiketta ja bataattisalaattia.
VALMISTUS
2. Valmista bataatit uunissa
3. Valmista salaatti
Jaa salaatti 2 lautaselle, leikkaa tomaatit paloiksi ja kurkku pitkiksi viipaleiksi.
4. Valmista salaatti-ainekset
Annostele kurkku, tomaatti ja bataatti salaatin päälle.
5. Valmista mauste
Sekoita 2 rkl öljyä etikan, chilin ja valkosipulin kanssa. Mausta suolalla ja pippurilla.
6. Paista nugetit ja tarjoile ateria lisukkeineen
Paista Hälsans kökin vegaaniset nugetit öljyssä ja rouhi maapähkinät. Annostele nugetit ja maapähkinät salaattien päälle ja koristele kastikkeella.
RAVITSEMUSTIEDOT
Typical values
Per Serving
hiilihydraatit
22.2 grammaa
energia
417.7 kilokaloria
rasvat
30.3 grammaa
proteiini
15 grammaa