Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
8ee597669ef46e5532705635f0097659_180104_Nuggets_with_roasted_sweet_potato_and_a_meal_salad_with_peanut_dressing.jpg

Vegaaniset nugetit

Serving 4 annosta
Kesto 30 MIN
Vaikeusaste Helppo

Ainesosat

2 pakettia Hälsans kökin vegaanisia soijanugetteja
150 g salaattia
3 tomaattia
1 kurkku
1 punainen chili pilkottuna
1 valkosipulinkynsi
3 rkl (40 g) paahdettuja maapähkinöitä
4 rkl etikkaa
5 rkl oliiviöljyä
KOPIOI RAAKA-AINEET
Ingredients copied to clipboard!

Vegaaniset nugetit

Oletko jo maistanut herkullisia ja rapeita kasvisnugettejamme? Ne valmistuvat helposti sekä maistuvat kaikille. Suosittellemme viereen esimerkiksi maapähkinäkastiketta ja bataattisalaattia.

VALMISTUS

2. Valmista bataatit uunissa

Kuumenna uuni 200 asteeseen. Mausta bataatit pippurilla, suolalla ja 2 rkl oliiviöljyllä. Laita bataatit uuniin ja grillaa niitä noin 25 minuutin ajan, kunnes ne ovat pehmeitä.

3. Valmista salaatti

Jaa salaatti 2 lautaselle, leikkaa tomaatit paloiksi ja kurkku pitkiksi viipaleiksi.

4. Valmista salaatti-ainekset

Annostele kurkku, tomaatti ja bataatti salaatin päälle.

5. Valmista mauste

Sekoita 2 rkl öljyä etikan, chilin ja valkosipulin kanssa. Mausta suolalla ja pippurilla.

6. Paista nugetit ja tarjoile ateria lisukkeineen

Paista Hälsans kökin vegaaniset nugetit öljyssä ja rouhi maapähkinät. Annostele nugetit ja maapähkinät salaattien päälle ja koristele kastikkeella.

RAVITSEMUSTIEDOT

Typical values

Per Serving

hiilihydraatit
22.2 grammaa
energia
417.7 kilokaloria
rasvat
30.3 grammaa
proteiini
15 grammaa