Paahda cashewpähkinät kuivalla paistinpannulla ja laita sivuun. Kuumenna öljy samalla paistinpannulla ja paista fileesuikaleet pakkauksessa olevien ohjeiden mukaisesti kullanruskeiksi.
Ainesosat
1 paketti Hälsans Kökin fileesuikaleita
100 g cashew-pähkinöitä (tai puolet cashew- ja puolet pekaanipähkinöitä)
1 syöntikypsä mango
1 syöntikypsä avocado
150 g pinaatinlehtiä
300 g tuoretta ananasta
200 g kikherneitä (tölkissä)
100 g granaattiomenaa
30 ml sitruunamehua
3 rkl kasvipohjaista öljyä
2 rkl nestemäistä hunajaa
Jauhettua mustapippuria
Valinnainen: 1 rkl hampunsiemeniä
VEGAANINEN SALAATTI
Haluaisitko jotakin raikasta ja terveellistä? Hälsans Kökin kasvisfileesuikaleet sopivat mainiosti myös salaatteihin esimerkiksi hedelmien kanssa.
VALMISTUS
1. Paista kasvisfileesuikaleet
2. Valmista salaatti
Valmista seuraavaksi salaatti. Laita pinaatinlehdet kulhoon. Puhdista hedelmät ja avokado, leikkaa kuutioiksi ja sekoita salaatin joukkoon (jätä osa kuutioista sivuun koristelua varten)
3. Valmista kastike ja tarjoile salaatti
Sekoita sitruunamehu ja hunaja kastikkeeksi sekä mausta suolalla ja pippurilla. Kaada kastike salaatin päälle ja annostele salaatti annoksiksi lautasille.
4. Koristele
Jaa pähkinät, kikherneet ja fileesuikaleet salaatin päälle ja koristele granaattiomenansiemenillä (halutessasi myös hampunsiemenillä) ja muilla hedelmäpaloilla.
RAVITSEMUSTIEDOT
Typical values
Per Serving
hiilihydraatit
63.9 grammaa
energia
742.9 kilokaloria
rasvat
44.8 grammaa
proteiini
30.4 grammaa