Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli ja leikkaa paprikat paloiksi. Paista kaikki muutamassa minuutissa öljyssä läpikuultavaksi 15 tuuman paellapannussa tai matalassa kattilassa.
Ainesosat
VEGAANINEN PAELLA
Tämä espanjalaisen keittiön inspiroima perinteinen paellaresepti vegaanisella Hälsans Kök Filet pieces Välimeren mausteella saa sinut tuntemaan olosi lämpimäksi ja kotoisaksi.
VALMISTUS
Lisää riisi, laakerinlehti ja paellamauste ja paista vielä muutama minuutti. Kuori ripaus sherryä, kuumenna kiehuvaksi ja lisää liemi, tarvittaessa suolaa, kuutioituja tomaatteja ja herneitä.
Kuumenna kiehuvaksi, alenna lämpöä ja keitä kannen alla ja ilman sekoittamista noin 20 minuuttia, kunnes riisi on imenyt nesteen.
Paista Sensational fileepalat pakkauksen ohjeen mukaan ja lusikoi ne paellan päälle. Koristele sitruunaviipaleilla ja karkeaksi silputulla litteälehdellä persiljalla.
VINKKI: Voit käyttää valmiin paellamausteen sijaan myös itse tehtyä maustetta. Tätä reseptiä varten ota ½ tl savustettua paprikaa (makeaa), ½ tl kurkumajauhetta, ¼ tl cayennepippuria ja 1 pussi sahramilankoja.