Puolita avokadot, poista kivet, kuori hedelmäliha (tai kaavi se pois lusikalla) ja muussaa. Leikkaa tomaatti (ilman siemeniä) pieniksi kuutioiksi ja hienonna valkosipuli. Lisää reilusti limettimehua sekä suolaa ja pippuria.
Ainesosat
2 pkt Hälsans kökin vegaanisia soijanugetteja
8 meksikolaista tacokuorta
1 purkki meksikolaista paksua salsaa (noin 250 g)
1 pieni tölkki kidney beans papuja (n. 200 g)
1 pieni tölkki maissia (n. 125 g)
Salaattisekoitus (75g)
1 punainen paprika
2 isoa avokadoa
1 tomaatti
1 valkosipulinkynsi
1 lime
2 rkl vegaanista majoneesia
2 rkl vegaanista jogurttia
1-2 rkl meksikolaista tacomausteseosta
pieni nippu korianteria
suola
pippuri
TACOT VEGAANISTEN NUGGETTIEN KANSSA
Etsitkö helppoa perheateriaa? Kokeile näitä meksikolaisia tacoja Hälsans Kökin vegaanisilla nugeteilla, jotka tarjoillaan kidney beans salaatilla guacamolen kanssa.
VALMISTUS
1. Valmista salaatti
2. Sekoita ainekset
Sekoita valutetut pavut, maissi ja kuutioitu paprika salaatiksi. Lisää hieman limen mehua maun mukaan ja tarvittaessa myös hieman suolaa ja pippuria. Laita tacokuoret yhteen syvään kulhoon täyttöä varten.
3. Valmista taco-mauste ja nugetit
Sekoita taco-mauste majoneesiin ja jogurttiin. Laita salaattia kuorien joukkoon ja lisää sen päälle salsaa. Paista nugetit pakkauksen ohjeen mukaan kullanruskeiksi ja rapeiksi.
4. Täytä tacot ja tarjoile
Täytä jokainen taco kahdella nugetilla ja lorauta päälle ylimääräistä salsaa ja tacokastiketta. Koristele tuoreella korianterilla. Tarjoile lisukkeeksi papusalaattia ja guacamolea.
Ruoanlaittovinkkejä
Jäljelle jääneet taco-kuoret ja nugetit
Tästä reseptistä tulee yhteensä kahdeksan tacoa eli kaksi tacoa henkilöä kohden.
RAVITSEMUSTIEDOT
Typical values
Per Serving
hiilihydraatit
87.5 grammaa
energia
789.1 kilokaloria
rasvat
35.6 grammaa
proteiini
30.7 grammaa