Kuumenna uuni 200 asteeseen. Leikkaa kukkakaali pieniksi samankokoisiksi kimppuiksi. Sekoita ne kulhossa hieman öljyä, kurkumaa, suolaa ja pippuria.
Ainesosat
Arabialainen salaatti falafeleilla
Jos pidät terveellisestä salaatista, mutta olet kyllästynyt tavallisiin yhdistelmiin, tämä on sinun vaihtoehtosi! Valmista vegaaninen ja arabialaistyylinen annos Hälsans Kökin falafeleilla.
VALMISTUS
Aseta ne uunipellille ja paista uunissa noin 15 minuuttia, kunnes ne ovat rapeita ja värillisiä. Leikkaa taatelit paloiksi, hienonna saksanpähkinät ja valuta kikherneet.
Sekoita kastiketta varten tahini jogurttiin ja mausta sitruunalla.
Paista tai astele Hälsans Kökin Falafelit pakkauksen ohjeen mukaan.
Sekoita kukkakaali rucolan, kikherneiden, taateleiden ja saksanpähkinöiden kanssa ja levitä lautasille tai vadille. Tarjoa päälle paistetut falafelit ja koristele granaattiomenan siemenillä, tahinikastikkeella ja mintulla.
Laita jäljellä olevat kukkakaalinlehdet sekoituskulhoon. Salaatin hyvin, jos säilytät rucolan erikseen ja lisäät sen juuri ennen käyttöä.