Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
misosuppe

MISO RAMEN KEITTO

Serving 4 annosta
Kesto 25 MIN
Vaikeusaste väli-

Ainesosat

1 Pakkaus Hälsans Kökin fileesuikaleita
250 g ramen-nuudeleita
100g siitakesieniä
1 kourallinen tuoretta pinaattia
100 g keitettyjä edamame-papuja
4 retiisiä
4 porkkanaa
100g varsiparsakaalia
1 l misolientä (esim. Saitaku)
Koristeeksi mustia seesaminsiemeniä ja shiso krassia (japanilainen yritti)
KOPIOI RAAKA-AINEET
Ingredients copied to clipboard!

MISO RAMEN KEITTO

Pääset makumatkalle Japaniin valmistamalla herkullista ramen-keittoa Hälsans Kökin ohjeilla.

VALMISTUS

1. Esivalmista raaka-aineet

Keitä ramen-nuudelit pakkausohjeen mukaisesti. Leikkaa siitakesienet. Leikkaa retiisi ja porkkana viipaleiksi, ja puolita varsiparsakaali pituussuunnassa. Keitä porkkanoita neljä minuuttia. Sekoita parsakaali ja sienet.

2. Valmista fileesuikaleet

Paista fileesuikaleet pakkauksen ohjeen mukaan.

3. Tarjoilu

Jaa ramen-nuudelit, tuoreet pinaatinlehdet, porkkanat, varsiparsakaali, soijapavut ja fileesuikaleet suuriin keittokulhoihin.

4. Koristelu

Kaada kuuma misoliemi päälle ja koristele retiisillä, seesaminsiemenillä ja shisho krassilla.

5. Herkullinen yhdistelmä:

Sekoita 150ml mausteista chiliöljyä, yksi iso tuore chili, yksi salottisipuli, yksi valkosipulinkynsi, 1 rkl kuivattua chilijauhetta ja 1 tl raastettua inkivääriä.
Hienonna salottisipuli, valkosipuli ja tuore paprika, ja paista ne ruskistamatta pienessä öljyssä. Lisää loput öljystä, ja anna jäähtyä.

RAVITSEMUSTIEDOT

Typical values

Per Serving

hiilihydraatit
109.6 grammaa
energia
742.8 kilokaloria
rasvat
15.6 grammaa
proteiini
44.4 grammaa