Keitä ramen-nuudelit pakkausohjeen mukaisesti. Leikkaa siitakesienet. Leikkaa retiisi ja porkkana viipaleiksi, ja puolita varsiparsakaali pituussuunnassa. Keitä porkkanoita neljä minuuttia. Sekoita parsakaali ja sienet.
Ainesosat
1 Pakkaus Hälsans Kökin fileesuikaleita
250 g ramen-nuudeleita
100g siitakesieniä
1 kourallinen tuoretta pinaattia
100 g keitettyjä edamame-papuja
4 retiisiä
4 porkkanaa
100g varsiparsakaalia
1 l misolientä (esim. Saitaku)
Koristeeksi mustia seesaminsiemeniä ja shiso krassia (japanilainen yritti)
MISO RAMEN KEITTO
Pääset makumatkalle Japaniin valmistamalla herkullista ramen-keittoa Hälsans Kökin ohjeilla.
VALMISTUS
1. Esivalmista raaka-aineet
2. Valmista fileesuikaleet
Paista fileesuikaleet pakkauksen ohjeen mukaan.
3. Tarjoilu
Jaa ramen-nuudelit, tuoreet pinaatinlehdet, porkkanat, varsiparsakaali, soijapavut ja fileesuikaleet suuriin keittokulhoihin.
4. Koristelu
Kaada kuuma misoliemi päälle ja koristele retiisillä, seesaminsiemenillä ja shisho krassilla.
5. Herkullinen yhdistelmä:
Sekoita 150ml mausteista chiliöljyä, yksi iso tuore chili, yksi salottisipuli, yksi valkosipulinkynsi, 1 rkl kuivattua chilijauhetta ja 1 tl raastettua inkivääriä.
Hienonna salottisipuli, valkosipuli ja tuore paprika, ja paista ne ruskistamatta pienessä öljyssä. Lisää loput öljystä, ja anna jäähtyä.
RAVITSEMUSTIEDOT
Typical values
Per Serving
hiilihydraatit
109.6 grammaa
energia
742.8 kilokaloria
rasvat
15.6 grammaa
proteiini
44.4 grammaa