Leikkaa paprika kuutioiksi ja paprikachili ohuiksi renkaiksi. Paista ne pienessä määrässä öljyssä. Lisää paprikamauste, paista hetken ajan ja lisää valutetut kidneypavut ja maissi. Kuumenna seos lyhyen ajan verran ja sekoita yhteen. Pidä se lämpimänä kannen alla.
Ainesosat
180 grammaa Hälsans Kök Sensational Chorizo kasvismakkaroita
500 g kidneypapuja
140 g maissia
1 punainen chili
1 chilipippuri
½ tl paprikamaustetta
4 rkl öljyä
Meksikolainen kasvischorizomakkara
Haaveiletko matkasta Meksikoon? Tulinen ja mausteinen kasvischorizomme vie kielen mennessään. Maista ja ihastu!
VALMISTUS
1. Leikkaa kasvikset
2. Paista Sensational Chorizo kasvismakkarat
Paista Sensational Chorizo kasvismakkarat ruskeiksi pakkauksessa olevien ohjeiden mukaisesti.
3. Täytä makkarat ja tarjoile
Leikkaa makkarat pituussuunnassa, mutta ei kokonaan. Lisää lämmin papuseos makkaroihin ja lisää sen jälkeen salsaa. Koristele tuoreella korianterilla ja hienonnetuilla tortillalastuilla.
4. Tarjoiluehdotus:
Tarjoile muiden herkkujen kera: kidneypapuseoksen, kotitekoisen guacamolen ja smetanan kanssa. Nauti!
RAVITSEMUSTIEDOT
Typical values
Per Serving
hiilihydraatit
88.7 grammaa
energia
669.8 kilokaloria
rasvat
20.4 grammaa
proteiini
36.3 grammaa