Leikaka varsiparsakaali pituussuunnassa ja karamelisoi sokerinpalat n. kahden minuutin ajana. Leikkaa kiinankaali ja kevätsipuli yhden senttimetrin paloiksi.
Ainesosat
Lasitetut nuggets riisin
Mikset tarjoilisi vegaanisia nugetteja aasialaiseen tyyliin? Nämä karamellisoidut Hälsans Kökin kasvipohjaiset nugetit maistuvat kookosriisin ja aasialaisten vihannesten kanssa!
VALMISTUS
Poista pavun iduista ohuet juuret. Kuori ja hienonna valkosipuli. Kuori ja raasta inkivääri. Leikkaa punainen paprika ohuiksi renkaiksi.
Paista karamellisoidut sokeripalat, varsiparsakaali ja kiinankaali öljyssä. Paista myös valkosipuli, inkivääri ja paprika. Lisää hieman soijakastiketta paistamisen aikana ja mausta suolalla ja pippurilla. Pyörittele pavunidut vihanneksissa ja pidä kaikki lämpimänä. Sekoita tällä välin chilikastike soijakastikkeeseen.
Paista nugetit pakkauksen ohjeen mukaan ja kaada ne kuumana kastikeseokseen. Tarjoile ateria riisillä, lisäämällä vihanneksia ja nugetteja sekä ripottelemalla pinnalle seesaminsiemeniä.