Valmista ensin kukkakaaliriisi. Erottele kukkakaalin lehdet muista, mutta älä heitä niitä pois! Raasta kukkakaali raastimella.
Ainesosat
1/2 Hälsans Kök fileesuikaleita
1 pieni kukkakaali
1 sipuli
1 valkosipulinkynsi
Tuoretta inkivääriä
1 purjosipuli
1 punainen paprika
1 chili
1 rkl Hoisin-kastiketta
1 rkl soijakastiketta
1 kourallinen cashewpähkinöitä
Kukkakaaliriisi fileesuikaleilla
Sinun ei tarvitse heittää kukkakaalin lehtiä pois, käytä niitä tässä herkullisessa aasialaisvaikutteisessa kasvisreseptissä!
VALMISTUS
1. Tee kukkakaaliriisi
2. Leikkaa kaikki vihannekset
Hienonna sipuli, paprika, purjo ja chili. Hienonna myös valkosipuli ja inkivääri.
3. Laita ajastin päälle
Lisää soijakastike, chili, valkosipuli ja inkivääri pannulle, jossa on vähän oliiviöljyä. Lisää sen jälkeen kukkakaalinlehdet, kaikki muut kasvikset ja tietysti Hälsans Kökin fileesuikaleet. Voit myös lisätä Hoisin-kastiketta.
4. Tarjoilun aika
Lisää kasvisseos kukkakaaliriisin joukkoon ja ripottele päälle hieman cashewpähkinöitä. Nauti!
RAVITSEMUSTIEDOT
Typical values
Per Serving
hiilihydraatit
65.2 grammaa
energia
576.6 kilokaloria
rasvat
17 grammaa
proteiini
45 grammaa