Kuori ja pilko salottisipuli ja leikkaa kukkakaali pieniin paloihin. Paista salottisipuli öljyssä suuressa kattilassa. Paista kukkakaalin palaset ja lisää madras-curry.
Ainesosat
1 Pakkaus Hälsans Kökin fileesuikaleita
1 pieni kukkakaali
1 salottisipuli
200 g tuoretta pinaattia
1 rkl tomaattisoseita
3 runsasta ruokalusikallista curryjauhetta
1 purkki hienonnettua tomaattia (400 ml)
1 kookosmaitoa (400 ml)
suolaa ja pippuria
quinoa (tai riisi) tarjoilua varten
oliiviöljy paistamiseen
korianteri ja paprika koristeluun (valinnainen)
Kookoscurry fileesuikaleilla
Inspiroidu Aasian rikkaista annoksista ja tee herkullinen, vegaaninen kookospähkinä curry Hälsans Kökin fileesuikaleilla.
VALMISTUS
1. Valmista kasvikset
2. Valmista kastike ja quinoa
Paista muutama minuutti ja lisää sitten paseerattu tomaatti. Paista hetken ja lisää murskattu tomaatti ja kookosmaito. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta matalalla lämmöllä, kunnes kukkakaali on kypsynyt. Aloita quinoan (tai riisin) keittäminen seuraamalla pakkauksessa olevia ohjeita.
3. Paista fileesuikaleet
Paista aasialaistyyliset, marinoitut fileesuikaleet pakkauksessa olevien ohjeiden mukaisesti. Mausta pata suolalla ja pippurilla ja lisää pinaatti.
4. Koristele ja tarjoile
Lisää fileesuikaleet curryyn tai tarjoile nämä erikseen. Koristele makusi mukaan korianterilla ja pippurilla. Tarjoile quinoan (tai riisin) kera ja nauti!
RAVITSEMUSTIEDOT
Typical values
Per Serving
hiilihydraatit
38.8 grammaa
energia
516.4 kilokaloria
rasvat
30.2 grammaa
proteiini
29 grammaa