Valmista fileesuikaleet pakkauksessa olevien ohjeiden mukaisesti.
Ainesosat
1 Pakkaus Hälsans Kökin fileesuikaleita
8 riisipaperia
80 g punakaalia
120 g kurkkua
40 g roomansalaattia
15 g ituja (sipulin)
40 g tomaatti-chutney
Tuoreet kevätrullat
Piristä arkiruokaa näillä aasialaisilla, Hälsans Kökin fileesuikaleista tehdyillä kevätrullilla. Helppo, nopea ja täysin vegaaninen!
VALMISTUS
1. Valmista fileesuikaleet
2. Valmista kasvikset
Pese ja leikkaa kurkku kaistaleiksi ja punakaali Julienne-kaistaleiksi.
3. Liota riisipaperit
Liota riisipaperia kylmässä vedessä 10-15 sekunnin ajan (pakkausohjeiden mukaan) ja aseta se lautaselle. Tee rullat yksi kerrallaan, jotta ne eivät kuivu.
4. Täytä kevätrullat
Laita rullien keskelle salaattia, sipulin ituja, kurkkua, fileefileitä, tomaatti-chutneya ja punakaalia. Kostuta sormesi vedellä, taita sivut keskelle päin ja rullaa ylös. Tarjoillaan soijakastikkeen kanssa.
RAVITSEMUSTIEDOT
Typical values
Per Serving
hiilihydraatit
82.8 grammaa
energia
508.5 kilokaloria
rasvat
8 grammaa
proteiini
24.4 grammaa