Kuumenna öljy pannulla ja kuullota puolet sipulista riisin kanssa. Paista noin 15 minuuttia.
Ainesosat
2 pakettia Hälsans Kökin vegaanisia kasvispyöryköitä
1 sipuli pilkottuna
200 g täysjyväriisiä
100 g valutettuja mustia papuja (keitettyjä)
150 g maissia
1 iso punainen paprika
1 tölkki tomaattimurskaa
½ punainen chili (viipaloituna)
1 rkl jauhettua kuminaa
1 rkl jauhettua korianteria
4 oksaa tuoretta korianteria
2 rkl kasviöljyä
Vegaaniset kasvispyörykät
Kokeile perinteisten lihapullien tilalla vegaanisia kasvispyöryköitämme. Ne maistuvat parhailta paprikan ja maissin kanssa.
VALMISTUS
1. Valmista riisi ja sipulit
2. Lisää pavut
Lisää pavut riisin joukkoon ja paista vielä 5 minuuttia.
3. Valmista kasvispyörykät
Valmista Hälsans Kökin vegaaniset kasvispyörykät pakkauksessa olevien ohjeiden mukaisesti.
4. Valmista kasvikset
Siirrä riisi pois pannulta ja paista puolet sipulista, pilkottu paprika ja chili pannulla noin 2 minuutin ajan. Lisää mausteet ja jatka paistoa noin 1 minuutti.
5. Hauduta tomaattimurska
Lisää tomaattimurska pannulle ja hauduta noin 15 minuuttia.
6. Sekoita ainekset
Lisää kasvispyörykät ja maissi kastikkeeseen joukkoon ja anna kypsyä vielä 5 minuuttia.
7. Koristele annos ja tarjoile
Tarjoile kasvispyörykät kastikkeessa paistetun riisin ja chilikastikkeen kanssa. Koristele ja viimeistele annos korianterilla.
RAVITSEMUSTIEDOT
Typical values
Per Serving
hiilihydraatit
81.1 grammaa
energia
590 kilokaloria
rasvat
19.6 grammaa
proteiini
27.4 grammaa