Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
25ba52056375d8523933dd052ea24c71_180104_Bratwurst_with_a_stew_of_sweet_potato,_rocket_salad_and_onion-mustard_gravy_(2).jpg

Kasvismakkara

Serving 4 annosta
Kesto 30 MIN
Vaikeusaste väli-

Ainesosat

1 paketti Hälsans Kök Sensational Sausage kasvismakkaroita
800 g bataattia, kuorittuna ja kuutioina
250 g rucolaa
400 g punasipulia, kuorittuina ja leikattuina puolirenkaiksi
2 valkosipulinkynttä
100 ml kasvislientä
1 rkl sinappia
1 rkl soijakastiketta
kasvipohjaista öljyä
KOPIOI RAAKA-AINEET
Ingredients copied to clipboard!

Kasvismakkara

Tiesitkö, että kasvismakkarasta saa hyvin montaa erilaista reseptiä. Me Hälsans Kökillä suosittellemme esimerkiksi bataatteja ja sipusinappikastiketta rinnalle. Kokeile ja ihastu!

VALMISTUS

1. Keitä bataatit

Laita runsas määrä vettä kiehumaan bataatteja varten ja lisää ripaus suolaa keitinveteen. Keitä bataatteja noin 15 minuuttia.

2. Karamellisoi sipulit

Lämmitä öljy pannulla, lisää sipulirenkaat ja valkosipuli ja paista miedolla lämmöllä kunnes sipulit alkavat karamellisoitua.

3. Valmista kasvismakkarat

Valmista Hälsans Kök Sensational Sausage kasvismakkarat pakkauksessa olevien ohjeiden mukaisesti.

4. Valmista pyree

Kaada vesi pois bataateista ja lisää halutessasi nokare voita ja soseuta bataatit tasaiseksi pyreeksi. Lisää rucola ja sekoita.

5. Valmista kastike

Siirrä sipulit pois liedeltä ja lisää kasvisliemi, sinappi ja soijakastike.

6. Tarjoile ateria

Anna kastikkeen kiehua, kunnes siinä on haluttu paksumpi koostumus. Leikkaa makkarat viipaleiksi ja tarjoile sipulikastikkeen ja muhennoksen kanssa.

RAVITSEMUSTIEDOT

Typical values

Per Serving

hiilihydraatit
54.2 grammaa
energia
338 kilokaloria
rasvat
6 grammaa
proteiini
12.4 grammaa