Leikkaa sipuli puolirenkaiksi ja hienonna valkosipuli. Leikkaa paprikat suikaleiksi. Paista raaka-aineet pannulla runsaassa öljyssä noin 10 minuuttia. Ripottele päälle paprikajauhetta ja paista varovasti vielä muutama minuutti.
Ainesosat
200 grammaa Hälsans Kök Kasvisnakki vegaaninen
200 g couscousia
2 punaista ja 1 vihreä paprika
1 iso sipuli
1 valkosipulinkynsi
700 ml kasvislientä
2 purkkia hienonnettuja tomaatteja (noin 400 grammaa kukin)
Hieman (vegaaninen) kermaa
2 tl savustettua paprikaa
pieni nippu persiljaa (koristeeksi)
öljyä paistamiseen
Kasvisgulassi
Tällaiset muhennokset auttavat läpi syksyn synkkien päivien.
VALMISTUS
1. Paista raaka-aineet
2. Valmista couscous
Lisää couscous ja liemi, kuumenna kiehuvaksi. Anna kiehua noin 8 minuuttia, kunnes couscous on juuri ja juuri kypsää.
3. Valmista kasvispullat
Lisää kasvispullat ja pilkotut tomaatit joukkoon. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä noin 5 minuuttia, kunnes kasvispullat ovat täysin kuumia.
4. Mausta gulassi
Mausta (mahdollisesti) suolalla ja pippurilla. Sekoita tilkka kermaa gulassiin ja ripottele päälle karkeaksi silputtua persiljaa.
Ruoanlaittovinkkejä
Tarjoiluehdotus:
Herkullinen salaatin kanssa: suolaa, tomaattia ja fetajuustokuutioita. Kastikkeen kanssa punaviinietikkaa, oliiviöljyä ja teelusikallinen hunajaa ja sinappia.
RAVITSEMUSTIEDOT
Typical values
Per Serving
hiilihydraatit
54 grammaa
energia
630.9 kilokaloria
rasvat
7.9 grammaa
proteiini
18.6 grammaa