Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
One-Pan Pearl Couscous gulassilla

Kasvisgulassi

Serving 4 annosta
Kesto 30 MIN
Vaikeusaste väli-

Ainesosat

200 grammaa Hälsans Kök Kasvisnakki vegaaninen
200 g couscousia
2 punaista ja 1 vihreä paprika
1 iso sipuli
1 valkosipulinkynsi
700 ml kasvislientä
2 purkkia hienonnettuja tomaatteja (noin 400 grammaa kukin)
Hieman (vegaaninen) kermaa
2 tl savustettua paprikaa
pieni nippu persiljaa (koristeeksi)
öljyä paistamiseen
KOPIOI RAAKA-AINEET
Ingredients copied to clipboard!

Kasvisgulassi

Tällaiset muhennokset auttavat läpi syksyn synkkien päivien.

VALMISTUS

1. Paista raaka-aineet

Leikkaa sipuli puolirenkaiksi ja hienonna valkosipuli. Leikkaa paprikat suikaleiksi. Paista raaka-aineet pannulla runsaassa öljyssä noin 10 minuuttia. Ripottele päälle paprikajauhetta ja paista varovasti vielä muutama minuutti.

2. Valmista couscous

Lisää couscous ja liemi, kuumenna kiehuvaksi. Anna kiehua noin 8 minuuttia, kunnes couscous on juuri ja juuri kypsää.

3. Valmista kasvispullat

Lisää kasvispullat ja pilkotut tomaatit joukkoon. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä noin 5 minuuttia, kunnes kasvispullat ovat täysin kuumia.

4. Mausta gulassi

Mausta (mahdollisesti) suolalla ja pippurilla. Sekoita tilkka kermaa gulassiin ja ripottele päälle karkeaksi silputtua persiljaa.

chef_cooking

Ruoanlaittovinkkejä

Tarjoiluehdotus:
Herkullinen salaatin kanssa: suolaa, tomaattia ja fetajuustokuutioita. Kastikkeen kanssa punaviinietikkaa, oliiviöljyä ja teelusikallinen hunajaa ja sinappia.
RAVITSEMUSTIEDOT

Typical values

Per Serving

hiilihydraatit
54 grammaa
energia
630.9 kilokaloria
rasvat
7.9 grammaa
proteiini
18.6 grammaa