Halutessasi voit keittää ensin hapankaalia noin 15 minuuttia, jotta siitä tulee pehmeämpää, mutta kypsentämätön hapankaali on myös erittäin maukasta ja rapeaa!
Ainesosat
1 paketti Hälsans Kök Sensationl Sausage kasvismakkaroita
100 g hapankaalia
2 suolakurkkua
1 punasipuli
Muutama salaatinlehti
Sinappia
2 kpl hot dog leipiä tai pientä patonkia
Kasvishodari
Kasvishodarit onnistuvat parhaiten Hälsans Kökin kasvismakkaroilla. Suosittellemme sen kanssa esimerkiksi hapankaali ja suolakurkkuja.
VALMISTUS
1. Hapankaalin valmistus
2. Valmista muut vihannekset
Viipaloi punasipuli puolirenkaiksi ja paista pienessä määrässä öljyä, kunnes sipulit ovat ruskistuneet kauniisti. Leikkaa suolakurkku ja pese salaatti.
3. Valmista kasvismakkarat
Kuumenna paistinpannu tai grilli ja kypsennä makkarat noin 8 minuutin ajan, kunnes ne ovat kauniin ruskeita ja kypsiä.
4. Täytä hot dogit ja tarjoile
Leikkaa valitsemasi leipä kahtia, grillaa leipien sisäpuolet pannulla tai grillissä. Levitä leivänpuolikkaille sinappia ja lisää salaatinlehdet, makkara, hapankaali, suolakurkku ja paistetut sipulit.
RAVITSEMUSTIEDOT
Typical values
Per Serving
hiilihydraatit
85.5 grammaa
energia
580 kilokaloria
rasvat
7.9 grammaa
proteiini
29.9 grammaa