Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Serving 4 annosta
Kesto 25 MIN
Vaikeusaste väli-

Ainesosat

300 grammaa Hälsans Kökin falafeleja
1 punasipuli
1 dl etikkaa
2 dl sokeria
3 dl vettä
200 g maissia
150 g fetajuustoa
4 tortillaleipää
tuoretta korianteria
KOPIOI RAAKA-AINEET
Ingredients copied to clipboard!

Kasvistacot

Onko meksikolaisen ruoan ystäviä paikalla? Kasvistacoihin sopivat erinomaisesti falafelimme. Kikherneistä tehdyt falafelit sopivat neutraalin makunsa ansiosta ateriaan kuin ateriaan.

VALMISTUS

1. Marinoitu sipuli

Viipaloi sipuli ohuesti. Keitä vesi ja lisää etikka ja sokeri sekoittaen, kunnes sokeri on liuennut. Laita sipuli pannulle ja anna sen jäähtyä vähintaän kaksi tuntia.

2. Paista falafelit

Paista falafelit pakkauksessa olevien ohjeiden mukaisesti.

3. Valmista tacot ja tarjoile

Levitä maissi ja fetajuusto tortillaleiville. Lisää falafelit ja paina niitä hieman haarukalla ja laita päälle marinoitua punasipulia ja hienonnettua korianteria.

RAVITSEMUSTIEDOT

Typical values

Per Serving

hiilihydraatit
104.3 grammaa
energia
1118.8 kilokaloria
rasvat
17.3 grammaa
proteiini
15.6 grammaa