Sekoita jogurttiin öljy, hienonnettu korianteri ja ripaus meksikolaisia yrttejä. Mausta suolalla ja pippurilla.
Ainesosat
1 paketti Hälsans Kökin fileesuikaleita
1 iso porkkana
2 syöntikypsää avokadoa
1 salottisipuli
300g punakaalia, viipaloitu
100 ml jogurttia
1 rkl korianteria
1 tl meksikolaisia yrttejä
1 limen mehu
4 isoa tortillaa
Suolaa
Pippuria
Kasvisfajitakset
Miten herkulliset kasvisfajitakset syntyvät? No tietysti Hälsans Kökin kasvisfileesuikaleilla!
VALMISTUS
1. Valmista kastike
2. Valmista ainekset
Raasta porkkana, pilko salottisipuli sekä punakaali. Sekoita vihannekset kulhossa jogurtikastikkeen kanssa. Marinoi grillifileet muun öljyn ja meksikolaisten yrttien kanssa ja paista ne ruskeaksi pannulla. Puolita fileesuikaleet paistamisen jälkeen pituussuunnassa.
3. Täytä fajitakset, koristele ja tarjoile
Kuori avokadot, poista ydin ja leikkaa ne pitkiksi viipaleiksi. Mausta limemehulla. Lämmmitä tortillat ja täytä ne coleslawilla, avokadolla ja grillatuilla fileillä. Koristele annokset korianterinoksilla!
RAVITSEMUSTIEDOT
Typical values
Per Serving
hiilihydraatit
49 grammaa
energia
428.9 kilokaloria
rasvat
18.7 grammaa
proteiini
19.1 grammaa